lunes, 18 de julio de 2011

Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a plans d'ocupació

Les entitats sense afany de lucre que vulguin contractar persones en atur a través de plans d'ocupació ja poden presentar la sol·licitud a la convocatòria 2011 que ha fet públic el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Amb aquesta convocatòria el SOC promou la concessió de subvencions per a la contractació de persones en atur en els plans d’ocupació amb entitats sense ànim de lucre i universitats públiques.

Podran presentar-se a la convocatòria les entitats i institucions sense ànim de lucre i universitats públiques amb seu a Catalunya. Per poder participar-hi cal que les entitats i institucions tinguin com a objecte als seus estatuts la intervenció comunitària o la inserció laboral de persones de col·lectius amb especials dificultats d’inserció.

El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació corresponent és de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que correspon al dia 10 d'agost de 2011.

Les contractacions s'hauran de dirigir a les persones treballadores en situació d'atur inscrites com a mínim 6 mesos com a demandants d'ocupació i que no cobrin la prestació i/o subsidi d'atur, o bé els manqui un mes per exhaurir-la. Els contractes de treball s'hauran d'iniciar abans del 31 de desembre del 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bankia i la Fundació Iluro donen suport a 11 projectes socials a la comarca del Maresme amb 30.000 euros

Bankia i la Fundació Iluro posen en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’ajuts Acció Social 2019, dotada amb 30.000 euros, pe...