lunes, 4 de julio de 2011

El president Mas assegura que les dades de l'atur del mes de juny són "una bona notícia, però no podem abaixar la guàrdia"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat aquesta tarda l’ampliació de la seu central de Lidl a Montcada i Reixac



El president de la Generalitat, Artur Mas, ha valorat aquesta tarda les dades d’atur del mes de juny que avui s’han donat a conèixer com “una bona notícia”. El nombre d’aturats a Catalunya ha baixat en 18.948 persones, una reducció del 3,18% respecte al mes anterior. El president s’ha felicitat que Catalunya hagi liderat la baixada de l’atur a tot l’Estat espanyol, però també ha demanat prudència: “És una bona notícia, positiva, però no podem abaixar la guàrdia i hem de tocar de peus a terra. No es poden llançar les campanes al vol perquè aquestes són dades que poden ser estacionals, en funció d’aquests mesos, i la batalla contra l’atur és una batalla molt dura”, ha assegurat.


El president ha fet aquestes declaracions durant l’acte d’inauguració de l’ampliació de la seu central de Lidl, ubicada a Montcada i Reixac. Davant dels treballadors de la companyia, el president, en nom del Govern, ha donat les gràcies a Lidl “perquè és un bon senyal i un bon exemple que per avançar i aixecar el país entre tots plegats cal que hi hagi gent que hi tingui confiança” i ha assegurat que Lidl “està demostrant amb fets que té confiança en el futur d’aquest país”.

Davant les dificultats econòmiques que viu el país, el president ha destacat que el que cal és “invertir en tots els sectors” i, a través d’això, “crear feina nova i consolidar l’existent”. “Del que es tracta és que hi hagi una bona sintonia entre empresa, ajuntaments i Govern del país, perquè les inversions no es parin i, a través d’elles, puguem anar creant llocs de treball contínuament”, ha assegurat.

Supermercats Lidl ha inaugurat aquesta tarda l’ampliació de la seva seu central, que ha suposat una inversió de 8 milions d’euros. Les oficines, que tenen una capacitat per a 400 treballadors, han estat ampliades en 8.000 m2 addicionals, i disposen d'una superfície global de 15.000 m2. Lidl té actualment a Catalunya 94 establiments i una plantilla de més de 2.000 treballadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bankia i la Fundació Iluro donen suport a 11 projectes socials a la comarca del Maresme amb 30.000 euros

Bankia i la Fundació Iluro posen en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’ajuts Acció Social 2019, dotada amb 30.000 euros, pe...