jueves, 21 de julio de 2011

El conseller F. Xavier Mena reitera que la millora de l'ocupabilitat de les persones a l'atur per facilitar-los l'accés al mercat de treball és una prioritat del Govern

El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, ha reiterat avui novament en seu parlamentària que la millora de l’ocupabilitat de les persones en atur, especialment les pertanyents a col·lectius de difícil inserció, són una prioritat per al Govern.

En el marc de la sessió de control parlamentari al govern, el conseller ha posat de relleu la vigència del seu compromís de treballar per reduir l’atur a la meitat al final de la legislatura, manifestant que “reduir l’atur a la meitat a final de legislatura és un objectiu de país que la Conselleria d’Empresa i Ocupació fa seu”.

Per aconseguir-ho un dels grans reptes és la necessària millora de l’ocupabilitat d'una part de les persones a l’atur, concretament el conseller ha explicat que “les dades ens diuen que fins al 51% de les persones que avui no tenen feina tenen un problema d’ocupabilitat i per tant, un dels objectius del Departament i del Servei d’Ocupació de Catalunya – SOC, és millorar-los l’ocupabilitat a través de la formació i l’orientació professional perquè puguin accedir a un lloc de treball en condicions i el més aviat possible”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bankia i la Fundació Iluro donen suport a 11 projectes socials a la comarca del Maresme amb 30.000 euros

Bankia i la Fundació Iluro posen en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’ajuts Acció Social 2019, dotada amb 30.000 euros, pe...