viernes, 4 de enero de 2019

Franco Molina va ser formalitzat per l'homicidi d'un jove de 21 anys a Dolores l'1 de gener

NOTICIES D'URUGUAI  -  SUCCESSOS

La ciutat de Dolores (Uruguai) va començar l'any amb la tràgica notícia d'un homicidi. Franco Molina s'havia trobat amb Carlos González a la rambla de Dolores davant d'un boliche on un grup de gent festejava cap d'any a la matinada de l'1 de gener.

Molina acusava el jove de 21 anys, que és a més sord mut, d'haver-li robat la moto la seva nòvia. La discussió va ser elevant el to, fins que Molina ho va apunyalar sota el braç. Encara que va ser traslladat d'urgència a una clínica de la localitat de Mercedes, on el jove va morir dessagnat.

Després de ferir-ho de mort, Molina va anar a la casa de la seva mare, va parlar amb la seva nòvia i va intentar fugir pel pont Sant Martí. No obstant això no es va sentir segur i va decidir que s'aniria a Aargentina en òmnibus. Va ser a la parada mentre esperava el servei de l'empresa Cauvi que un policia el va identificar.

"La Fiscalia Lletrada departamental ha sol·licitat la formalització per un presumpte delicte d'homicidi en qualitat d'autor i ha sol·licitat la presó preventiva pel termini de 180 dies", va explicar la fiscal del cas.

La fiscal va justificar la seva comanda de presó preventiva argumentant que l'home havia comès un delicte gravíssim i que volia fugir del país. Va sostenir a més que en ser detingut va ometre informació important.

L'advocat defensor del presumpte homicida va demanar presó domiciliària atès que al Facebook del germà de la víctima es l'amenaçava dient que ho estarien esperant a la presó.

La justícia no va accedir a la comanda de domiciliària però va demanar que sigui empresonat fora de Mercedes.

La mare de la víctima en principi no anava a participar de l'audiència i va arribar sense advocat per la qual cosa va caldre assignar un d'ofici.

"Com tota mare, un mai pensa que va a enterrar un fill. Estic molt d'acord amb la Fiscalia, molt d'acord amb l'advocada que em va tocar perquè la hi va cridar a últim moment. Estic molt d'acord amb els policies que van investigar ", va dir la mare del jove assassinat a Telemundo.

A més, va explicar per què no guarda rancor a l'assassí del seu fill: "T'ho dic molt simple: com cristiana, amb fe. Justícia legal i la justícia divina allà dalt ".

Luego de apuñalarlo en una fiesta de fin de año intentó huir a Argentina, donde vive ya hace unos años.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bankia i la Fundació Iluro donen suport a 11 projectes socials a la comarca del Maresme amb 30.000 euros

Bankia i la Fundació Iluro posen en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’ajuts Acció Social 2019, dotada amb 30.000 euros, pe...