jueves, 3 de enero de 2019

Facebook és acusat d'enganyar als seus usuaris sobre el fet que les seves dades podien ser utilitzats per tercers.

Notícies de EE.UU - Tecnologia

La xarxa social està acusada d'haver deixat arribar les dades de desenes de milions d'usuaris a mans d'aquesta firma britànica d'anàlisi de dades que va treballar per Donald Trump durant la campanya presidencial nord-americana de 2016.

La demanda contra Facebook arriba en moments en què la companyia es va veure obligada a defensar aquest dimecres les pràctiques d'intercanvi de dades, després d'un informe que revela que alguns socis de la xarxa tenien accés a certes informacions d'usuaris i dels seus amics.

El New York Times va informar dimarts a la nit que unes 150 companyies, incloent poderoses empreses com Amazon, Microsoft, Netflix o Spotify tenien accés a informació detallada d'alguns usuaris de Facebook i dels seus contactes.

Segons els documents a què el Times va tenir accés, Facebook va permetre al motor de cerca de Microsoft, Bing, veure noms d'amics de Facebook sense consentiment i va donar a Netflix i a Spotify la capacitat de llegir missatges privats.




-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bankia i la Fundació Iluro donen suport a 11 projectes socials a la comarca del Maresme amb 30.000 euros

Bankia i la Fundació Iluro posen en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’ajuts Acció Social 2019, dotada amb 30.000 euros, pe...