martes, 1 de enero de 2019

Michelle Bolsonaro trenca protocol en investidura i dóna discurs amb senyals a sordmuts

NOTICIAS DE BRASIL - POLÍTICA INTERNACIONAL

La primera dama del Brasil, Michelle Bolsonaro, va trencar el protocol de la investidura presidencial aquest 1 de gener i va oferir un breu discurs d'agraïment -en llengua de senyes- des del Palau de Planalto abans del pronunciament inaugural del seu marit, Jair Bolsonaro.


El seu discurs, davant la multitud congregada davant el palau presidencial a Brasília, va ser el primer d'una primera dama durant una investidura. Va ser enunciat a viva veu per una interpreti.


De fe evangèlica, Michelle de Paula Signo Reinaldo Bolsonaro es va mantenir fora dels focus durant la campanya, però després de les eleccions va començar a cobrar protagonisme i a alimentar les seves xarxes socials, principalment amb missatges del seu marit i dels seus fillastres.


A un d'ells, Carlos Bolsonaro, li va agrair durant la seva breu al·locució "per tota l'ajuda i la solidaritat durant els 23 dies que vam passar dins de l'hospital a Sao Paulo", mentre Jair Bolsonaro, de 63 anys, es recuperava d'una punyalada en l'abdomen que va rebre al setembre durant un míting electoral.

La primera dama brasilera, Michelle Bolsonaro, va dir que les comunitats sordes, persones amb deficiències i tots els que se senten oblidats seran valorats en el nou Govern




-



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bankia i la Fundació Iluro donen suport a 11 projectes socials a la comarca del Maresme amb 30.000 euros

Bankia i la Fundació Iluro posen en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’ajuts Acció Social 2019, dotada amb 30.000 euros, pe...